//
you're reading...
Uncategorized

Windows 7 – Τα πιο γρήγορα Windows που έγιναν ποτέ;

Windows 7 – Τα πιο γρήγορα Windows που έγιναν ποτέ;

Πολλές από τις βελτιώσεις που έγιναν στα Windows 7 δεν είναι ορατές, γιατί συμβαίνουν στη μηχανή του λειτουργικού. Το MSN σας δείχνει πώς τα Windows 7 αξιοποιούν στο μέγιστο το σύστημά σας.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος

Για να χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση των Windows, ο υπολογιστής σας θα πρέπει να πληροί τις ακόλουθες ελάχιστες προδιαγραφές συστήματος:

• Επεξεργαστής: 1 Gigahertz (GHz) MHz ή ισχυρότερος

• 1 Gigabyte (GB) RAM

• 16 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο

• Η κάρτα γραφικών πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει τουλάχιστον DirectX 9

Αν δεν είστε σίγουροι, ότι το σύστημά σας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα Windows 7, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Σύμβουλο Αναβάθμισης της Microsoft για να το διαπιστώσετε. Απλώς μεταβείτε στην ιστοσελίδα http://windows.microsoft.com/upgradeadvisor.

Το λειτουργικό σύστημα (OS) είναι η καρδιά και ο εγκέφαλος ενός υπολογιστή και επομένως πολλά εξαρτώνται από την ποιότητα του. Ένας καλός υπολογιστής πρέπει να ξεκινάει και να σβήνει γρήγορα, να είναι σταθερός, να ανταποκρίνεται χωρίς καθυστέρηση. Αν έχει και καλή εμφάνιση, ακόμη καλύτερα. Εν ολίγοις, θέλετε να λειτουργεί τέλεια κάθε φορά που ανοίγετε τον υπολογιστή σας.

Τα Windows 7 έχουν βελτιστοποιηθεί σε τρείς σημαντικούς τομείς: Ταχύτητα, αξιοπιστία και ευκολία χρήσης και ελπίζουμε πως θα συμφωνήσετε ότι οι αλλαγές ήταν επιτυχείς.

Το πρώτο πράγμα που κάνει εντύπωση είναι η βελτίωση στην ταχύτητα. Η πρώτη εγκατάσταση των Windows 7 δεν παίρνει περισσότερο από 30 λεπτά. Επίσης, δεν θα περιμένετε πάνω από 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα ανοίγετε τον υπολογιστή σας, μέχρι τη στιγμή που θα σας καλωσορίζει η Επιφάνεια Εργασίας των Windows. Η απενεργοποίηση του υπολογιστή είναι το ίδιο γρήγορη.

Η ενεργοποίηση της Λειτουργίας Εξοικονόμησης Ενέργειας έγινε ακόμη πιο γρήγορη. Η τελευταία γενιά του DirectX είναι πιο ισχυρή από ποτέ και ικανή για εκπληκτικά γραφικά 3D. Τα Windows 7 επιπλέον, υποστηρίζουν τους καινούριος σκληρούς δίσκους Solid State και τους διαχειρίζονται με διαφορετικό τρόπο από τους κλασικούς σκληρούς δίσκους, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους και επιταχύνοντας την απόδοσή τους. Και με το κατάλληλο υλικό (hardware), η 64-bit έκδοση των Windows 7 μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερη μνήμη RAM.

Τα Windows 7 είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και απαιτείται σημαντική προσπάθεια για να επηρεαστεί η απόδοσή τους. Όταν γίνεται εγκατάσταση νέας συσκευής, τα Windows θα ελέγξουν την αξιοπιστία του λογισμικού και των οδηγών. Κάθε νέο λογισμικό θα πρέπει να αποδείξει στα Windows ότι μπορεί να λειτουργήσει αξιόπιστα πριν τα Windows επιτρέψουν την εγκατάστασή του.

Ο τρόπος που τα Windows 7 αξιοποιούν τη μνήμη είναι πολύ πιο αποτελεσματικός από προηγούμενες εκδόσεις και ενισχύει αισθητά την ταχύτητα και αξιοπιστία του συστήματος.

Η νέα διεπαφή (interface) είναι πιο απλή, προσφέροντας μια πιο σταθερή εμπειρία απ’ ότι στο παρελθόν. Είτε πηδάτε από παράθυρο σε παράθυρο χρησιμοποιώντας στο υπόβαθρο ένα μεγάλο πρόγραμμα ή παίζετε το πιο καινούριο 3D παιχνίδι δράσης, ενώ το λογισμικό του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ελέγχει για νέο mail, τα Windows 7 αντιμετωπίζουν τα πάντα επιτυχώς χωρίς καμία δυσκολία…

Advertisements

Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Μαζί με 1 ακόμα follower

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: